Verzenden en retourneren

Snelle leveringen

Levertijden van Klimaatmarkt
"Heeft u op werkdagen voor 16:00 uur besteld dan word de bestelling binnen 4 werkdagen geleverd mits voorradig."

Brenger
"Uw bestelling wordt door Brenger bezorgd. Kleine bestellingen onder de 30 kg zullen door PostNL bezorgd worden."

Airco + Montage
"Wanneer u de montage toevoegt aan de bestelling, zal een van onze adviseurs direct contact met u opnemen om een afspraak te maken. Uw airconditioner wordt bezorgd en gemonteerd door ons eigen montageteam, de monteur neemt uw airconditioning mee, zodra deze gemonteerd wordt. We streven ernaar om binnen 4 weken uw airconditioning volledig werkend op te leveren, mits de airconditioning voorradig is."

Zonnepanelen + montage

Bij akkoord op uw offerte, d.m.v. het retourneren van een ondertekende offerte zullen wij de producten voor u gaan bestellen. Op de afgesproken installatie dag of een of enkele dagen op voorhand zullen de producten geleverd worden. De betaling zal na succesvolle oplevering plaatsvinden.

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@klimaatmarkt.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”