Solar Edge

Solar edge heeft een uniek innovatief systeem bedacht om de opbrengsten uit bijna elk dak te maximaliseren. Elk paneel komt hierbij te beschikken over een zelfstandig optimizer en zal zelfstandig energie opwekken. Aangezien er schaduwval kan zijn, panelen vies kunnen worden en er bewolking in de lucht hangt is het fijn dat uw panelen hierdoor individueel te werk kunnen gaan. Het verschil t.o.v. een traditionele string waarbij elk paneel door wordt gelust is dat het maximale rendement van het individuele paneel niet meer afgetopt wordt tot het slechts presterende paneel in de serie. Door Solaredge haalt u tot 25% meer rendement uit uw panelen

Door gebruik te maken van Solar Edge kan elk paneel maximaal opleveren, zonder beperkt te worden door de overige panelen op het dak.

Veiligheid Nog een groot voordeel is dat er in elke optimiser een vlamboogdetectie zit geïnstalleerd. Zodra er om wat voor een reden dan ook een vlamboog ontstaat schakelt het systeem direct uit.

Voordelen: Hogere opbrengsten per paneel, 25 jaar garantie op de optimizers en 12 jaar op de omvormer en brandveilig door vlamboogdetectie.