Over Klimaatmarkt

Uw klimaatmarkt
  • In tien jaar kan je een hoop van je klanten leren. Zo hebben wij geleerd dat men veel waarde hecht aan uitstraling. Om zowel de buiten- als de binnen unit zo goed mogelijk op te laten gaan in zijn ruimte, Denken wij graag mee in maatwerk oplossingen. Wenst u de airconditioning graag in de juiste kleur als uw achterwand, dak of buitenmuur te verkrijgen? Neem dan contact op met onze binnendienst want ook dit is mogelijk.
  • Hiernaast staan wij voor transparantie omtrent het kostenplaatje. Door uw airco vermogen te bepalen en het juiste installatiepakket te selecteren, heeft u op voorhand een duidelijk beeld omtrent het totale kosten plaatje.
  • Wij maken het u zo makkelijk mogelijk door alleen met de beste merken uit de koeltechniek te werken. Voor een kwalitatief goed airconditioning systeem en de beste prijs kwaliteitverhouding adviseren wij altijd Carrier. bent u opzoek naar meer design dan heeft Mitsubishi heavy industrie onze tweede voorkeur. Ook andere merken zijn door ons leverbaar, denk aan Daikin, Haier, LG, Samsung en nog veel meer.

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord, neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.